Automatisk teksting av video – informasjonsmøte

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 11. februar, 2021
Det er stor etterspørsel etter løsninger for automatisk teksting av video, vi inviterer til informasjons- og erfaringsdelingsmøte om temaet.

Mange institusjoner ønsker å etablere løsninger for automatisk teksting av video. Unit arbeider for å kunne tilby dette som tilleggstjenester knyttet til eksisterende videotjenester og som inkludert del av nye tjenester. Enkelte institusjoner har også etablert egne løsninger for å kunne tekste video.  

Vi inviterer til et informasjons- og erfaringsdelingsmøte torsdag 18 februar kl 12:00 – 13:00 

Link til digitalt møterom

Agenda

  • NORDUnet anbud for eksisterende videotjenester 
  • Løsninger i Panopto 
  • Bruk av rammeavtale for kjøp av software 
  • Tredjepartsløsninger i markedet 
  • Erfaringsutveksling 
Skrevet av Simen Myran Sørvig , 11. februar, 2021

2 kommentarer

Jørn Berger-Nyvoll, 18. februar, 2021
Hei Simen, jeg ønsker å bli invitert til disse møtene. Jeg jobber som rådgiver på kommunikasjonsavdelingen på UiT og produserer videoer innen forskningsformidling. I tillegg er jeg medlem av arbeidsgruppen for prosjektet Ny kunnskapskanal, som ledes av Kjell Øvre Helland ved UiB.
Jørn Berger-Nyvoll
Simen Sørvig, 18. februar, 2021
Hei Jørn, jeg har lagt deg til i et Teams-område som heter "Videoforum". Da skal du få mail om denne typen møter i fremtiden. Ta gjerne kontakt på mail om det er noe.
Simen Sørvig

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.