Digitaliseringskonferansen for høyere utdanning og forskning

-
Sted:
Clarion Hotel & Congress, Trondheim
|

Digitaliseringskonferansen 4. og 5. juni 2019 i Trondheim skal synliggjøre og forankre digitaliseringsstrategien og handlingsplanen for høyere utdanning og forskning. Mandag 3. juni er satt av til møter og samlinger.

Digitaliseringskonferansen for høyere utdanning og forskning
Handlingsplan for digitalisering presenteres på digitaliseringskonferansen.

Digitaliseringskonferansen skal være en arena for å diskutere og konkretisere hvordan strategi og handlingsplan for digitalisering av forskning og høyere utdanning kan settes ut i livet. Ledere og andre interessenter innenfor høyere utdanning og forskning kan dele erfaringer, lære og bli inspirert innenfor digitalisering. Konferansen skal bidra til å sette digitalisering på dagsorden, samt bidra til å mobilisere institusjonene og ansatte til gjennomføring av tiltak og prosjekter.

Konferansen går 4. og 5. juni med både plenumssesjoner og parallelle fordypningsspor. I tillegg er mandag 3. juni satt av til samlinger, sidemøter og workshops. Vi samarbeider med den europeiske konferansen Eunis 2019, som går 5. – 7. juni i Trondheim, om koordinering og tilpasning for de som ønsker å delta på begge konferanser. Digitaliseringskonferansen arrangeres av Unit - Direkoratet for IKT og fellestjenester i høyere utdanning og forskning, i samarbeid med Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanning, NSD - Norsk senter for forskningsdata og Uninett AS.

Her kan du lese mer om digitaliseringskonferansen for høyere utdanning og forskning.

Påmelding

Gå til påmeldingsskjema.

Program


Del: Share to LinkedIn Share to Facebook Share by mail Share to Twitter
Har du noen spørsmål? Ta kontakt med:
Lars Fuglevvag
Lars Fuglevaag
Seniorrådgiver