EpN - Emneplanlegging på nett


EpN er en webapplikasjon som benyttes i arbeidet rundt opprettelsen og endringer av emner og studieprogram.

Kort om EpN

En rekke personer er involvert i prosessene rundt opprettelsen og endringer av emner. Ofte involverer dette både administrativt- og vitenskapelig ansatte. Med EpN får disse personene mulighet til å redigere innholdet i egne emner og infotekster for studieprogram. Institusjonen bestemmer hvem som skal få redigere og hvilken del av innholdet de skal få redigere. Institusjonen styrer også når det skal være mulig å gjøre endringer.

EpN gir mulighet for standardisering og ved blant annet å sette ønskede felter med forhåndsutfylt verdi. EpN gir en oversikt over hele prosessen med informasjon om hvem som har endret hva og når. Blant annet er det mulig å sammenligne tidligere tekster med nye og å se hvem som har endret hva.

Emner og infotekster for studieprogram, som allerede finnes og som skal endres, kan importeres fra det studieadministrative systemet FS. Nye emner kan opprettes direkte i EpN. Når alle ønskede endringer og kontroller er gjennomført kan administrator sende endringene til FS som så blir oppdatert.

EpN er utviklet av Unit.

Status EpN

EpN ble tilgjengelig for alle institusjoner 1. oktober 2013. I 2020 jobbes det med å forbedre applikasjonens arkitektur- og teknologivalg, rydde i teknisk gjeld, samt implementere vurderingsfunksjonalitet.

Les mer om EpN


Del: Share to LinkedIn Share to Facebook Share by mail Share to Twitter