Presentasjon fra Watermark


Bli med når Watermark presenterer sitt kursevaluerings- og spørreundersøkelsessystem - integrert i LMS

Større svarprosent og dypere innsikt med en integrert løsning for kursevaluering og spørreundersøkelser     

Onsdag 27, mai kl. 10:00 og torsdag 28. mai kl 10:15  

Universitetet deres er forpliktet til kvalitetssikring og informert beslutningstaking, men den eksisterende prosessen, og verktøyene dere benytter i dag, gjør det kanskje vanskelig å fange opp og analysere dataene.

Har lærerstaben og administrasjonen all den informasjonen de trenger? Eller kan institusjonens mål oppnås på en bedre måte med et alt-i-ett-system for kursevaluering og spørreundersøkelser, som er spesielt integrert med deres LMS?

I denne presentasjonen deler vi grunnen til at så mange institusjoner har valgt å betro disse kritiske prosessene til EvaluationKIT fra Watermark. EvaluationKIT er et spesialutviklet programvaresystem som driftes lokalt i EU, som oppfyller samtlige krav under GDPR, og som er utformet for å støtte flere språk.

Du vil få vite mer om hovedfordelene ved løsningen vår, inkludert økt svarprosent, effektivisert administrasjon, utfyllende rapportering og koblinger til data som aktivitetsinformasjon fra lærerstaben og studentenes læringsutbytte. Bli med, og la oss snakke om hvordan vi kan forbedre prosessen med kursevaluering og spørreundersøkelser for studenter, lærere og administratorer, og hvordan vi samtidig kan generere verdifulle data som vitner om kvalitet.

Vert:

Danny Collins - Direktør for internasjonal avdeling hos Watermark

Danny Colllins har bred erfaring med levering av SaaS-løsninger i Europa, Asia og Midtøsten. Lidenskapen hans for høyere utdanning bragte ham til Watermark i 2019, der han nå er leder for internasjonalt salg. Danny er basert i London.

bilde av Danny Collins fra Watermark
Danny Collins, Director, International Division at Watermark


For mer informasjon om Watermark, besøk gjerne vår nettside.

 

 


Del: Share to LinkedIn Share to Facebook Share by mail Share to Twitter