Digitaliseringskonferansen for høyere utdanning og forskning 2019

Digitaliseringskonferansen for høyere utdanning og forskning
Digitaliseringskonferansen for høyere utdanning og forskning er en arena for å diskutere og konkretisere hvordan strategi og handlingsplan for digitalisering av forskning og høyere utdanning kan settes ut i livet.

Konferansen skal bidra til å sette digitalisering på dagsorden, samt bidra til å mobilisere institusjonene og ansatte til gjennomføring av tiltak og prosjekter. Konferansen går 4. og 5. juni på Clarion Hotel & Congress, Trondheim, med både plenumssesjoner og parallelle fordypningsspor. I tillegg er mandag 3. juni satt av til samlinger, sidemøter og workshops. 

Vi samarbeider med den europeiske konferansen Eunis 2019, som går 5. – 7. juni i Trondheim, om koordinering og tilpasning for de som ønsker å delta på begge konferanser. Digitaliseringskonferansen arrangeres i samarbeid med Diku - Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høyere utdanningNSD - Norsk senter for forskningsdata og Uninett AS.

Konferansens målgruppe er ledere og andre interessenter innenfor høyere utdanning og forskning som kan dele erfaringer, lære og få inspirasjon til å starte digitaliseringsprosesser.

Opptak av konferansens åpning 

Hilsen fra statsråd Iselin Nybø
Åpning av konferansen, lansering av handlingsplan for digitalisering av høyere utdanning og forskning - statssekretær Rebekka Borsch, Kunnskapsdepartementet
Handlingsplanen - hva innebærer den? - Direktør Roar Olsen, Unit
Digitalisering fra et universitetsperspektiv - Rektor Gunnar Bovim, NTNU
Digital og digitull - Sunniva Rose, kjernefysiker og blogger

 

Liste over registerte deltakere finner du her.

Date and time:

From: 4. June, 2019, at 10:00
To: 5. June, 2019, at 15:30

Place:

Clarion Hotel & Congress Trondheim
Vis i kart

Sponsor:

Useful information

Address

Clarion Hotel & Congress Trondheim

Contact

Feel free to email us if you have any questions