Cloudfinder


Cloudfinder er en back-up løsning levert av Proact som håndterer personlig lagring i skyen.

Tilbake til resultater fra UH-skyprogrammet

Løsningen dekker så langt tjenester fra Box, Office 365 (Exchange, SharePoint og OneDrive), Salesforce og Google Apps. Det er foreløpig ikke støtte for DropBox. Løsningen baserer seg på Cloudfinder egne datasenter i Nederland og Irland og tilbyr det samme rundt sikkerhet og GDPR som de andre store leverandørene.

Løsningen innebærer at man skriver databehandleravtale med Proact som håndterer leveransen fra Cloudfinder. Cloudfinder har et admin konsoll integrert mot Office 365 som gir helpdesk tilgang til å sette opp løsningen, ta ut statistikker og hente ut data. De støtter gjenoppretting av enkeltfiler, mapper og epost og baserer seg på søk på metadata, dato, bruker etc.

Hvem kan benytte tjenesten: 

Tjenesten bestilles til et gitt antall brukere av lokal IT-organisasjon. Det er mulig å segregere, slik at kun en gruppe brukere får dene løsningen (fek.s ansatte)

Forutsetninger: 

Forutsetter gjennomført ROS og signert databehandleravtale (gjøres med Proact)

Beskrivelse av tjenesten: 

  • Automatisert backup med SafeHaven®
  • Backup filer, mapper og epost fra Box, Office 365, Salesforce og G-Suit
  • SafeHaven Vault® for sikring mot feilaktig sletting
  • Redundant S3 lagringsarkitektur med kryptering
  • 99.99% tilgjengelighet
  • Ubegrenset retention

http://cloudfinder.com

Kostnad: 

Løsningen baserer seg på pris pr bruker, pr tjeneste pr år. Det er inngått rammeavtale med Proact som dekker denne typen leveranser. Adminbrukere har tilgang til Proact sitt kontaktsenter i arbeidstiden mandag-fredag uten ekstra kostnad.

Bestillingsinformasjon: 

Inntil videre kontakt UH-Sky for bestilling

Support: 

Løsningen innbefatter kostnadsfri tilgang til Proact sitt kontaktsenter 24-7-365 og gjenoppretting kan skje via portal eller at man lar Proact håndtere gjenoppretning uten ekstra kostnad 24-7-365.


Del: Share to LinkedIn Share to Facebook Share by mail Share to Twitter