Grafikk som illustrerer videoplattform, mennesker og skjermer

Videoopptakstjeneste - presisering av hva det innebærer å melde seg på som opsjonshaver

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 26. august, 2020
Hva binder virksomheten seg til dersom dere velger å delta i anskaffelsen av ny videoopptakstjeneste som opsjonshaver?

Som opsjonshaver så har du mulighet til å gjøre et avrop innenfor avtaleperioden. Du står i utgangspunktet fritt til å gjennomføre eventuelle andre anskaffelser også i løpet av avtaleperioden, men fortrinnsvis ikke mens anskaffelsen pågår. 

Virksomheter som velger å kun ha en opsjon knyttet til bruk av tjenesten, må regne med rundt 25 % høyere tilslutningsavgift til tjenesten sammenlignet med de som står som kunder/mottakere av tjenesten i anskaffelsesprosessen (påmeldte).

Unit håper på flest mulig deltakere med bindende påmelding - både for å styrke forhandlingsposisjonen og oppnå gode betingelser, men også for å sikre synlighet hos leverandøren og dermed i større grad kunne gjennomføre tilpasninger og integrasjoner enn det anskaffelser hos enkeltvirksomheter vil være i stand til. 

Tjenestepris hos Unit er ennå ikke fastsatt og må diskuteres i Tjenesterådet for undervisningstjenester. Ved spørsmål knyttet til påmelding eller gjennomføring av anskaffelsen så ta kontakt med prosjektleder Johan Asphjell Bjørnaas (jobj@unit.no).

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 26. august, 2020

0 kommentarer

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.