Videoopptakstjeneste - konkurranseutlysning og nye informasjonsmøter

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 19. august, 2020
Unit har lyst ut konkurransen for ny skybasert videoopptakstjeneste på Doffin og vil gjennomføre nye informasjonsmøter med sektoren inn mot sektorens påmeldingsfrist for anskaffelsen.

Informasjonsmøte 21. august: Presentasjon av kravspesifikasjon

Unit gjennomfører et informasjonsmøte om anskaffelsen. Møtet holdes fredag 21. august kl. 09.00 - 09.30

I møtet vil prosjektet gi en overordnet presentasjon av kravspesifikasjon som nå er offentlig tilgjengelig, gjennomgå hva sektoren kan forvente med tanke på prising og ta opp kontraktsformat og hva som blir betingelser for å komme i gang. 

Møtet holdes på Zoom, og du kan delta ved å følge denne møtelenka.

Informasjonsmøte 26. august: Spørsmål om påmelding

Unit gjennomfører også et et informasjonsmøte onsdag 26. august kl. 09.00 - 09.30, hvor prosjektet vil ta opp spørsmål og svar i forbindelse med sektorenes påmeldingsfrist påfølgende fredag 28. august. 

Møtet holdes på Zoom, og du kan delta ved å følge denne møtelenka.

Påmelding for deltakelse i anskaffelsen

Prosjektet vil minne om at alle institusjoner i sektoren som ønsker å delta på en felles anskaffelse fyller ut følgende skjema innen 28. august 2020.

Det må presiseres i påmeldingsskjemaet om dere vil stå som påmeldt eller opsjonshaver. Se presisering av hva det betyr å bli med på anskaffelsen på i vår tidligere bloggpost om påmeldte og opsjonshavere.

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 19. august, 2020

1 kommentarer

Sven K. Haaø, 19. august, 2020
Ja,
jeg, sammen med Sigurd Brinch (UiA), stod på for at UiA skulle ta i bruk Kaltura som videoplattform, i stedet for Mediasite, som den gangen hadde proprietære og DYRE videobokser og ikke-standarde kodeker og VetleMjuk-avhengige løsninger.
Når jeg i dag har ansvar for Mediasite! på USN, skulle noen tro at jeg var havnet i fiendens leir, men slik USN forvalter Mediasite, er My Mediasite grunnlaget for "all " publisering av videoer produsert av lærere og studenter, basert på Media-teamets profesionelle support, eller opptak fra et dagens Zoom-møte. Ingen HW-bokser er her i bruk.

Jeg kjørte hardt mot IT-sjef, nestor på IT, Media-guru ++ for å få Kaltura i stedet for Mediasite på UiA. Melissa Loble fra IMS/Canvas, støttet meg og sa at Kaltura var framtiden.

Jeg har i dag innsett hva en tilpasset policy for en fler-kampus(8), fler-fak.-løsning gir av kontinuitet over tid og siden jeg både var admin og lærer for 50-70 studs på UiA, hva det betyr for en LÆRER å publisere en video, er jeg usikker på hvilken løsning vi bør velge.

Panopto er vakker, sett fra en lærers daglige virke, med Edit-knappene tilgjengelig i LMS-ets presentasjonskatalog, mens Kaltura leder, sammen med Blackboard og Canvas, utviklingen av undervisningsfokuserte standarder på IMS-nivå.

Jeg er blitt eldre.

Sven Haaø
ett-eller-annetSven K. Haaø

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.