Illustrasjonsgrafikk for videoopptakstjeneste: Stor skjerm med ikoner og mennesker.

Unit har valgt Panopto som videoopptakstjeneste

Skrevet av Vegard Moen , 21. desember, 2020
Unit har kåret en vinner i konkurransen om videoopptakstjeneste og er nå i ferd med å skrive kontrakt med valgt leverandør.

I Unit sin konkurranse om videoopptakstjeneste ble fem tilbydere kvalifisert og invitert til å levere tilbud, og alle fem leverte tilbud i konkurransen. Etter gjennomført konkurranse med forhandlinger har Unit konkludert med at den valgte tilbyderen, Panopto, har levert det beste tilbudet i henhold til konkurransens tildelingskriterier.

Unit er nå i ferd med å skrive kontrakt og planlegge implementeringsfasen sammen med Panopto. Eksisterende avtaler om bruk av videoopptakstjenester gjennom NORDUnet vil fortsatt kunne benyttes.

Samtidig jobber Unit med å etablere støttetjenesten i Unit og å gjennomføre ROS-analyse med fokus på personvern.

Unit ønsker å kalle inn utdanningsinstitusjoner som har meldt seg på anskaffelsen til et informasjonsmøte i begynnelsen av januar og vil kontakte påmeldte virksomheter direkte.

Panopto-logo
Unit har valgt Panopto som leverandør av videoopptakstjeneste til universiteter og høgskoler
Skrevet av Vegard Moen , 21. desember, 2020

0 kommentarer

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.