Løypemelding – digitalt system for emneevaluering

Skrevet av Natasha Harkness , 11. mars, 2021
Unit jobber videre med å etablere fellestjeneste med digitalt system for emneevaluering.

Etter at EvaluationKit fra Watermark ble valgt som løsning i anbudskonkurransen om nytt emneevalueringssystem er det fortsatt noen avklaringer som gjenstår.

Trenger tid til avklaringer rundt personvern

Unit har hatt en løpende dialog med leverandøren om juridiske avklaringer knyttet til personvern. Vi kommer stadig nærmere en løsning, som vi kan være trygge på å anbefale til sektoren. Det gjenstår likevel en del arbeid, som må på plass før kontrakten kan underskrives og felles databehandleravtale utarbeides. Dette fører til forsinkelser i etablering av støttetjenesten for Emneevaluering.  

Vedståelsesfristen for kontraktsignering vil etter all sannsynlighet flyttes fra 31. mars og frem til sommeren. Vi har tro på at vi har løsning på plass innen den tid, slik at vi får signert kontrakt før sommerferien. 

Les mer om Units arbeid med de juridiske avklaringene i lys av Schrems II- dommen.

Institusjoner kan ikke inngå nye kontrakter med andre leverandører

Vi gjør oppmerksom på at institusjoner som er med i den felles anskaffelsen, ikke kan inngå kontrakter med en annen leverandør. De kan imidlertid forlenge sine eventuelle nåværende kontrakter inntil ny løsning er på plass.

Skrevet av Natasha Harkness , 11. mars, 2021

0 kommentarer

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.