Grafikk som illustrerer videosystem, mennesker og skjermer

Hva betyr det å bli med på anskaffelse av videoopptakstjeneste?

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 26. juni, 2020
Hva binder virksomheten seg til dersom dere takker ja til å delta i anskaffelsen av ny videoopptakstjeneste? 

Påmelding eller opsjon?

Vi skiller mellom bindende påmelding og opsjon:

Som påmeldt forplikter du deg til å gjøre et avrop innenfor avtaleperioden

Som opsjonshaver så har du mulighett til å gjøre et avrop innenfor avtaleperioden. Du står i utgangspunktet fritt til å gjennomføre eventuelle andre anskaffelser også i løpet av avtaleperioden, men fortrinnsvis ikke mens anskaffelsen pågår.

Virksomheter som velger å kun ha en opsjon knyttet til bruk av tjenesten, må regne med rundt 25 % høyere tilslutningsavgift til tjenesten sammenlignet med de som står som kunder/mottakere av tjenesten i anskaffelsesprosessen (påmeldte).

Tjenestepris hos Unit er ennå ikke fastsatt og må diskuteres i Tjenesterådet for undervisningstjenester.

Vi vil kontakte institusjoner som allerede har meldt seg på og be om en presisering av om de vil stå som påmeldt eller opsjonshaver.

Følg med her på bloggen for alle oppdateringer om denne anskaffelsen.

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 26. juni, 2020

0 kommentarer

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.