Video demo illustrajon, to stykker foran en pc som ser på videoverktøy

Få tilgang til videodemo fra leverandører

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 25. juni, 2020
Alle som vurderer å bli med på anskaffelse av Video Management System (VMS) kan få tilgang til videodemoer av mulige systemer fra leverandører.

I den veiledende kunngjøringen Unit publiserte i forbindelse med anskaffelsen av Video Management System (VMS) bad vi interesserte leverandører sende 10-15 min videodemoer av systemene de tilbyr.

Disse deler vi med alle som er interesserte i å bli med på anskaffelsen i et eget MS Teamsområde «Videoforum» som Unit administrerer.

Ønsker du tilgang dit, kan be om å bli lagt til via epost til video@unit.no.

Følg med her på bloggen for alle oppdateringer om denne anskaffelsen.

Skrevet av Simen Myran Sørvig , 25. juni, 2020

0 kommentarer

Skriv ny kommentar

Bruk av kommentarfeltet på Unit-bloggen. Vi ønsker kommentarer og spørsmål til våre bloggsaker velkommen, og setter pris på engasjement rundt det vi jobber med i Unit. Vi ønsker at du bruker fullt navn. Vi skal også svare på saklige spørsmål etter beste evne. Det er likevel noen kjøreregler. Vi tillater ikke: · Kommentarer som ikke er relevante for saken eller Units virksomhet · Ufin språkbruk, trakassering og personangrep · Spam, reklame og andre lenker til eksterne nettsteder som ikke er relevante for saken · Innlegg som bryter med norsk lov · Innhold som bryter med tredjeparts opphavsrettigheter/immaterielle rettigheter Kommentarer som bryter med våre retningslinjer, vil bli fjernet.